Відповідність закону США 18 U.S.C. Section 2257

Відповідно до Закону США 18 U.S.C. Section 2257 (Child Protection and Obscenity Enforcement Act of 1988) та іншими міжнародними актами, всі користувачі, зареєстровані на сайті і так чи інакше користуються послугами сайту, досягли 18-річного віку.

Benechat докладає всіх можливих зусиль, щоб переконатися, що всі користувачі, які зареєстровані та використовують платформу Benechat, досягли як мінімум 18 років і є повнолітніми.

Відмова від відповідальності, контент третіх осіб

Benechat НЕ виробляє матеріали, розміщені на сайті, і НЕ наймає, НЕ укладає договори, НЕ керує, НЕ проводить організацію проектів еротичного чи порнографічного характеру за участю моделей та жодним чином НЕ приймає будь-якої участі та НЕ є організатором будь-яких заходів за участю моделей, зареєстрованих на веб-сайті.

Будь-яка особа, яка пройшла реєстрацію на Benechat, може створювати та публікувати свої фото-відео зображення або спілкуватися за допомогою платформи Benechat самостійно та БЕЗ будь-якої участі представників адміністрації сайту.

Представники адміністрації сайту здійснюють виключно контроль опублікованих матеріалів на предмет відповідності цих матеріалів принципам пристойності та загальних прийнятих норм пристойності.

Benechat НЕ схвалює і НЕ підтримує створення та розміщення матеріалів, що мають явно виражений непристойний характер. Більше того, представники адміністрації залишають за собою право видаляти всі матеріали, які на їхню думку носитимуть явно виражений непристойний чи дискредитуючий характер.

Контент адміністрації або представників адміністрації сайту

Контент адміністрації або представників адміністрації сайту ніколи і за жодних обставин не несе еротичного чи порнографічного характеру, отже, на такий контент НЕ поширюється дія Закону США 18 U.S.C. Section 2257.